Perquè utilitzar reservy per als meus clients d'entrenador personal?

La salut física i cuidar el nostre cos és una de les grans preocupacions de la societat, per això no és d'estranyar que cada vegada hi hagi més persones interessades a realitzar aquestes activitats físiques de la mà d'un professional per a evitar lesions o pràctiques poc recomanables segons la constitució física de cadascun.

Imagina poder organitzar-te la setmana de feina amb molta antelació gràcies al nostre software de reserves que se sincronitza amb el teu calendari per a no tenir cap contratemps.

Entrenador personal realitzant una classe a un client
Noia amb el smartphone a la mà

Ofereix als teus clients un sistema de reserves i cites online per a les teves classes

Dóna als teus clients la facilitat i comoditat de reservar una cita dels teus serveis directament des del navegador del mòbil, tauleta o ordinador. Únicament han d'accedir a la teva pàgina web, per exemple, seleccionar el dia i la franja horària disponible per a reservar i confirmar les dades. Gràcies a la connexió amb el núvol t'apareixerà directament està cita en el teu calendari perquè puguis planificar la classe amb antelació.

Per descomptat, qualsevol canvi que el client faci sobre aquesta reserva com una cancel·lació o modificació a una altra data disponible, se't notificarà a l'instant.

Fes molt més amb reservy

Amb la integració de reservy en el teu negoci podràs beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix no sols per als teus clients i la facilitat de reservar els teus serveis, sinó també per a tu i la pròpia gestió del teu negoci:
Estalvia temps i inverteix-ho en el teu negoci

Permet als teus clients veure i/o seleccionar els horaris i serveis disponibles. T'ajudem a reduir el treball administratiu i les trucades telefòniques gràcies a un software disponible les 24 hores.

Administració avançada

Gestiona l'estat dels cobraments, rebuts i factures, a més de poder veure quin servei té millor recepció entre els teus clients. Et facilitem tota la informació del teu negoci per a potenciar i fer créixer les teves vendes.

Tota la informació al teu abast

Accedeix al sistema d'administració sense necessitat d'instal·lació. Gràcies a la seva connexió amb el núvol podràs accedir des de qualsevol dispositiu amb navegador i accés a internet.

Tranquil·litat i professionalitat

Als teus clients els resultarà més atractiu que el teu negoci estigui obert les 24 hores del dia per a reservar, sense trucades ni formularis, i a més rebent una confirmació immediata.

Preparat per a tot el teu personal

Afegeix tots els treballadors del teu negoci assignant horaris i torns. D'aquesta manera, tota la gamma de serveis que ofereixes estarà sempre cobert.

Transforma el teu negoci en un app

Podem crear-te una app perquè les reserves del teu negoci puguin fer-se des de qualsevol telèfon intel·ligent diferenciant-te de la competència amb un estil propi.

Flexible i fàcil

reservy recorda de manera automàtica al client la seva cita evitant cancel·lacions d'ultima hora i omissions de visita, a més notifica qualsevol canvi i/o cancel·lació que faci. També permet registrar les cites manualment per si algú reserva directament en el local.

Coneix als teus clients

Cada client pot registrar-se i crear un compte per, a en futures ocasions, no haver d'introduir les seves dades de nou i reservar molt més ràpid. A més, et permet conèixer molt més les tendències dels teus clients.

Prova 2 mesos gratis sense compromís!

Sense compromís: No sol·licitem cap informació de pagament
i la subscripció no es renova finalitzada els dos mesos.

Comprova si la teva adreça favorita està disponible:

Ordinador treballant en diseny web

Creem el teu web per al teu negoci

No tens lloc web? Nosaltres podem ajudar-te
Més informació
Equip treballant per redissenyar una web

Vols renovar o millorar el teu lloc web?

Si necessites ajuda per a optimitzar i millorar el teu web, deixa'l a les nostres mans.
Més informació

Sol·licita més informació i prova el nostre software!

Si necessites més informació o estàs decidit a oferir aquest servei als teus clients, posa't en contacte amb nosaltres.
Català
Vols continuar en Català?
Seleccionar
Español
¿Quieres continuar en Español?
Seleccionar