Perquè utilitzar reservy per als clients de la meva barberia?

Durant una jornada poden passar molts clients i interessats a reservar una cita per a la teva barberia. Imagina no haver de parar un servei cada vegada que algú vol reservar o despenjar el telèfon.

Amb reservy, estalviaràs temps i guanyaràs eficiència. Directament des del teu lloc web, els teus clients podran reservar la seva cita amb el mòbil, tauleta o ordinador seguint uns senzills passos i una vegada finalitzat la reserva se sincronitzarà automàticament amb la teva agenda. La teva barberia estarà llesta per a rebre als nous clients cada vegada sense contratemps.

Oblida el telèfon, la base de dades rudimentària i les cues de clients esperant a ser atesos!

Gestiona les reserves i la teva barberia

Gràcies al software reservy, que permet reservar en el teu negoci les 24 hores del dia, podràs estalviar temps per a invertir-lo en la teva barberia i en els teus clients. A més de no necessitar cap instal·lació o programació prèvia, podràs començar a utilitzar-ho des del primer moment amb total facilitat i els teus clients podran començar a reservar les seves cites ràpidament.

També pots afegir els dies festius, els torns i horaris dels teus treballadors per a evitar que un client reservi quan no deu i tenir un millor control sobre la teva barberia.

Fes molt més amb reservy

Amb la integració de reservy en el teu negoci podràs beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix no sols per als teus clients i la facilitat de reservar els teus serveis, sinó també per a tu i la pròpia gestió del teu negoci:
Estalvia temps i inverteix-ho en el teu negoci

Permet als teus clients veure i/o seleccionar els horaris i serveis disponibles. T'ajudem a reduir el treball administratiu i les trucades telefòniques gràcies a un software disponible les 24 hores.

Administració avançada

Gestiona l'estat dels cobraments, rebuts i factures, a més de poder veure que servei té millor recepció entre els teus clients. Et facilitem tota la informació del teu negoci per a potenciar i fer créixer les teves vendes.

Tota la informació al teu abast

Accedeix al sistema d'administració sense necessitat d'instal·lació. Gràcies a la seva connexió amb el núvol podràs accedir des de qualsevol dispositiu amb navegador i accés a internet.

Tranquil·litat i professionalitat

Als teus clients els resultarà més atractiu que el teu negoci estigui obert les 24 hores del dia per a reservar, sense crides ni formularis, i a més rebent una confirmació immediata.

Preparat per a tot el teu personal

Afegeix tots els treballadors del teu negoci assignant horaris i torns. D'aquesta manera, tota la gamma de serveis que ofereixes estarà sempre cobert.

Transforma el teu negoci en un app

Podem crear-te una app perquè les reserves del teu negoci puguin fer-se des de qualsevol telèfon intel·ligent diferenciant-te de la competència amb un estil propi.

Flexible i fàcil

reservy recorda de manera automàtica al client la seva cita evitant cancel·lacions d'ultima hora i omissions de visita, a més notifica qualsevol canvi i/o cancel·lació que faci. També permet registrar les cites manualment per si algú reserva directament en el local.

Coneix als teus clients

Cada client pot registrar-se i crear un compte per, a en futures ocasions, no haver d'introduir les seves dades de nou i reservar molt més ràpid. A més, et permet conèixer molt més les tendències dels teus clients.

Prova 2 mesos gratis sense compromís!

Sense compromís: No sol·licitem cap informació de pagament
i la subscripció no es renova finalitzada els dos mesos.

Comprova si la teva adreça favorita està disponible:

Ordinador treballant en diseny web

Creem el teu web per al teu negoci

No tens lloc web? Nosaltres podem ajudar-te
Més informació
Si necessites ajuda per a optimitzar i millorar el teu web, deixa'l a les nostres mans.

Vols renovar o millorar el teu lloc web?

Si necessites ajuda per a optimitzar i millorar el teu web, deixa'l a les nostres mans.
Més informació

Sol·licita més informació i prova el nostre software!

Si necessites més informació o estàs decidit a oferir aquest servei als teus clients, posa't en contacte amb nosaltres.
Català
Vols continuar en Català?
Seleccionar
Español
¿Quieres continuar en Español?
Seleccionar