Perquè reservy és bo per al meu centre d'estètica?

Els serveis d'estètica estan molt demandats actualment, per això has de marcar la diferència i donar un valor afegit al teu servei oferint una reserva online ràpida i intuïtiva, que reflecteixi la qualitat del teu servei.

Concentra't a oferir un servei excel·lent als teus clients amb el menor nombre de distraccions i interrupcions. Els teus clients podran realitzar la reserva dels teus serveis a través del teu lloc web, xarxes socials o si el prefereixes a través d'una aplicació pròpia. Oblida't d'interrompre un servei per a atendre el telèfon! El teu client és el més important.

Professional d'un centre d'estètica realitzant un tractament a una clienta
Client entrant a un establiment

Gestiona el teu centre d'estètica amb reservy

Amb la gestió del teu negoci gràcies a reservy podràs millorar i optimitzar l'organització de les cites en el teu centre d'estètica ja que els teus clients podran reservar les 24 hores del dia en les franges horàries que la teva marquis segons els festius, vacances dels teus treballadors, hores personals, etc. Poder anticipar-te i tenir un major control de la teva agenda et permetrà avançar-te a les cites demostrant un servei excel·lent i professional.

Les reserves realitzades a través de reservy de manera online o aquelles que siguin introduïdes manualment en el sistema et permetran visualitzar una visió global del teu negoci. A través del complet panell d'administració, podràs veure els serveis més demandats perquè puguis potenciar-los i treure el màxim benefici, a més de múltiples informes i estadístiques.

Fes molt més amb reservy

Amb la integració de reservy en el teu negoci podràs beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix no sols per als teus clients i la facilitat de reservar els teus serveis, sinó també per a tu i la pròpia gestió del teu negoci:
Estalvia temps i inverteix-ho en el teu negoci

Permet als teus clients veure i/o seleccionar els horaris i serveis disponibles. T'ajudem a reduir el treball administratiu i les trucades telefòniques gràcies a un software disponible les 24 hores.

Administració avançada

Gestiona l'estat dels cobraments, rebuts i factures, a més de poder veure quin servei té millor recepció entre els teus clients. Et facilitem tota la informació del teu negoci per a potenciar i fer créixer les teves vendes.

Tota la informació al teu abast

Accedeix al sistema d'administració sense necessitat d'instal·lació. Gràcies a la seva connexió amb el núvol podràs accedir des de qualsevol dispositiu amb navegador i accés a internet.

Tranquil·litat i professionalitat

Als teus clients els resultarà més atractiu que el teu negoci estigui obert les 24 hores del dia per a reservar, sense trucades ni formularis, i a més rebent una confirmació immediata.

Preparat per a tot el teu personal

Afegeix tots els treballadors del teu negoci assignant horaris i torns. D'aquesta manera, tota la gamma de serveis que ofereixes estarà sempre cobert.

Transforma el teu negoci en un app

Podem crear-te una app perquè les reserves del teu negoci puguin fer-se des de qualsevol telèfon intel·ligent diferenciant-te de la competència amb un estil propi.

Flexible i fàcil

reservy recorda de manera automàtica al client la seva cita evitant cancel·lacions d'ultima hora i omissions de visita, a més notifica qualsevol canvi i/o cancel·lació que faci. També permet registrar les cites manualment per si algú reserva directament en el local.

Coneix als teus clients

Cada client pot registrar-se i crear un compte per, a en futures ocasions, no haver d'introduir les seves dades de nou i reservar molt més ràpid. A més, et permet conèixer molt més les tendències dels teus clients.

Prova 2 mesos gratis sense compromís!

Sense compromís: No sol·licitem cap informació de pagament
i la subscripció no es renova finalitzada els dos mesos.

Comprova si la teva adreça favorita està disponible:

Ordinador treballant en diseny web

Creem el teu web per al teu negoci

No tens lloc web? Nosaltres podem ajudar-te
Més informació
Si necessites ajuda per a optimitzar i millorar el teu web, deixa'l a les nostres mans.

Més informació

Si necessites ajuda per a optimitzar i millorar el teu web, deixa'l a les nostres mans.
Més informació

Sol·licita més informació i prova el nostre software!

Si necessites més informació o estàs decidit a oferir aquest servei als teus clients, posa't en contacte amb nosaltres.
Català
Vols continuar en Català?
Seleccionar
Español
¿Quieres continuar en Español?
Seleccionar