Perquè integrar reservy en la meva clínica mèdica?

Les persones cada vegada prenem més consciència de la importància del benestar i la salut, per això acudim a clíniques mèdiques quan no ens trobem bé o creiem que podem necessitar ajuda d'un professional. Per això és important ajudar a fer el primer pas amb el nostre sistema de reserves online. És tan fàcil i simple com a útil i necessari.

Agraeix-los la confiança que han dipositat els teus clients en tu per a acudir a la teva consulta en forma de servei online perquè se sentin ben atesos, abans fins i tot d'arribar a consulta. Ofereix un valor afegit als teus serveis i diferencia't de la competència amb les reserves en línia.

Afegeix el servei de reserves online a la teva clínica mèdica

Els teus clients confien en tu des del primer moment per a acudir a la teva consulta a tractar la seva malaltia o realitzar un tractament, per això és important que des del primer moment els ofereixis totes les eines perquè se sentin ben atesos.

Organitza i automatitza les cites de la teva clínica de tal manera que qualsevol canvi o cancel·lació que faci el client et serà notificada. De tota manera, reservy enviarà un recordatori de la cita als teus pacients per a evitar les omissions de visita i així tinguis un alt nivell de compromís als teus serveis. Gràcies a reservy tindràs un major control sobre les visites de la teva clínica mèdica.

Fes molt més amb reservy

Amb la integració de reservy en el teu negoci podràs beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix no sols per als teus clients i la facilitat de reservar els teus serveis, sinó també per a tu i la pròpia gestió del teu negoci:
Estalvia temps i inverteix-ho en el teu negoci

Permet als teus clients veure i/o seleccionar els horaris i serveis disponibles. T'ajudem a reduir el treball administratiu i les trucades telefòniques gràcies a un software disponible les 24 hores.

Administració avançada

Gestiona l'estat dels cobraments, rebuts i factures, a més de poder veure quin servei té millor recepció entre els teus clients. Et facilitem tota la informació del teu negoci per a potenciar i fer créixer les teves vendes.

Tota la informació al teu abast

Accedeix al sistema d'administració sense necessitat d'instal·lació. Gràcies a la seva connexió amb el núvol podràs accedir des de qualsevol dispositiu amb navegador i accés a internet.

Tranquil·litat i professionalitat

Als teus clients els resultarà més atractiu que el teu negoci estigui obert les 24 hores del dia per a reservar, sense trucades ni formularis, i a més rebent una confirmació immediata.

Preparat per a tot el teu personal

Afegeix tots els treballadors del teu negoci assignant horaris i torns. D'aquesta manera, tota la gamma de serveis que ofereixes estarà sempre cobert.

Transforma el teu negoci en un app

Podem crear-te una app perquè les reserves del teu negoci puguin fer-se des de qualsevol telèfon intel·ligent diferenciant-te de la competència amb un estil propi.

Flexible i fàcil

reservy recorda de manera automàtica al client la seva cita evitant cancel·lacions d'ultima hora i omissions de visita, a més notifica qualsevol canvi i/o cancel·lació que faci. També permet registrar les cites manualment per si algú reserva directament en el local.

Coneix als teus clients

Cada client pot registrar-se i crear un compte per, a en futures ocasions, no haver d'introduir les seves dades de nou i reservar molt més ràpid. A més, et permet conèixer molt més les tendències dels teus clients.

Prova 2 mesos gratis sense compromís!

Sense compromís: No sol·licitem cap informació de pagament
i la subscripció no es renova finalitzada els dos mesos.

Comprova si la teva adreça favorita està disponible:

Més informació

Creem el teu web per al teu negoci

No tens lloc web? Nosaltres podem ajudar-te
Més informació
Equip treballant per redissenyar una web

Vols renovar o millorar el teu lloc web?

Si necessites ajuda per a optimitzar i millorar el teu web, deixa'l a les nostres mans.
Més informació

Sol·licita més informació i prova el nostre software!

Si necessites més informació o estàs decidit a oferir aquest servei als teus clients, posa't en contacte amb nosaltres.
Català
Vols continuar en Català?
Seleccionar
Español
¿Quieres continuar en Español?
Seleccionar